2010. október 9., szombat

Miért kell megélni a karmánkat?!

Karmánkat nem kell, megélni. De ha nem éljük meg a következő életünkben újra megkapjuk feladatként. Viszont van egy lényeges dolog. Nem emlékszel a mindenkori életedben, mit kell megélned megoldanod. Ez teszi lehetővé hogy szabadon dönthess az életedről. Ha megéled és jól, akkor tudsz csak tovább lépni a fejlődés útján. Ha megéled, de megint rosszul, addig kapod vissza míg a helyes megoldásra rátalálsz. Addig, nyomasztja a lelkedet, mindenhova elkisér és lefogja energiád nagy részét. Nem tudsz igazán kibontakozni, vagyis a mostani életedben önmagad lenni. Jól megélve a karmádat, viszont felszabadító érzés kerít hatalmába és elindulhatsz mostani életed kiteljesedése felé. Minden életünknek van feladata, tanulni valója és ha kitérünk előle, ebből lessz a karma kővetkező életünkben. 


A lelked az ami kényszeríthet a pozitív életigenlés felé, mert másképp minden esetben boldogtalanság vár rád.


Ha azt érzed belülről, valamit nagyon szeretnél megtenni, de nincs hozzá merszed mert félsz a nyilvánosságtól, vagy valakitől vagy egyszerűen lusta kényelmes vagy biztos lehetsz benne, hogy egész életedben elkisér.
Mikor férfiak mesélnek nekem régi kapcsolatról, mikor már feleségük volt, és ott csillog a fény a szemükben tudom hogy nem az igazival élnek együtt. A nőknél ugyanez a helyzet. Mást szeretnek, vagy szerettek és mégis azzal élnek aki nem tudja boldoggá tenni őket. 
Igen,  nyilvánvalóan nehéz egy kapcsolatot megszüntetni még akkor is ha nincs gyerek. De akkor meg boldogtalan maradsz további életedben. A karmák nagy részét pontosan, A boldogság nem vállalása okozza. Hát ezért a rengeteg válás és régebben a megcsalás. 


Tehát mindenképp jobban jár az ember ha felvállalja a karmáját, csakhogy ezt önként kell megtennie. Szembenézni végre az elkerülhetetlennel. Nincs más kiút, nem lehet másra bízni nem lehet megvenni a boltba nem lehet átnézni rajta, jól vagy rosszul de meg kell élni!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése